Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Bekijk de videos!
  • De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, een jongen die al in verschillende pleeggezinnen is opgenomen, maar deze ook weer heeft moeten verlaten. Hij krijgt nog een laatste kans en wordt opgenomen in het jonge gezin van Erik en Kate Ludwig. Samen met hun pleegkinderen Anoosha, Sam, Yara en Daniel wonen zij in een prachtig herenhuis aan één van de Amsterdamse grachten.

    Benny voelt zich al snel thuis en kan goed opschieten met zijn nieuwe broers en zussen. Alles lijkt op zijn plek te vallen totdat Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera. Vanaf dat moment worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

  • Eerst doen dan denken, dat is typisch Benny! Het nieuwste lid van de Ludwigs familie houdt van avontuur en is een vrolijke en vastberaden rebel die voor alles een oplossing denkt te hebben.

  • Wereldrecordhouder selfies nemen, dat is Anoosha! De jongste Ludwig heeft haar mobieltje altijd in de buurt. Ze is fantasierijk, enthousiast en spontaan.

  • Raadsels en experimenten? Hiermee ben je bij Sam aan het juiste adres! Deze slimme jongen is gek op alles wat met wetenschap te maken heeft en heeft overal wel een logisch antwoord op. Tot achter de komma!

  • Yara hoef je niets te vertellen: ze is onafhankelijk, recht voor z’n raap en best wel heel erg bijdehand. Er is niets wat ze niet ergens in een boek heeft gelezen en is hiermee een wijze vriend voor het leven.

  • Waag het niet om aan Daniel’s haar te komen! Deze geboren sportfanaat is de oudste van het stel, maar niet direct de handigste. Wel is deze dromer altijd positief, trouw en vol goede moed.