Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN

LEGO Ninjago Foto's

Na een tijd van vrede in Ninjago staan onze 4 Ninja helden tegenover een gevaarlijke nieuwe vijand. Lloyd Garmadon, de zoon van hun vijand Lord Garmadon, krijgt hulp van vier oeroude stammen van enge slangenwezens met magische wapens en unieke krachten. 
Een scheepswrak wordt het nieuwe hoofdkwartier van de Ninja’s en vindingrijke Jay maakt er een vliegend fort van. De Ninja’s zijn beter bewapend dan je zou denken: Sensei Wu leert hen hoe ze hun wapens in machtige voertuigen kunnen veranderen, waarmee ze het tegen de slangen kunnen opnemen.
Ninja van het vuur Ninja van de bliksem Ninja van de aarde Ninja van het ijs

Na een tijd van vrede in Ninjago staan onze 4 Ninja helden tegenover een gevaarlijke nieuwe vijand. Lloyd Garmadon, de zoon van hun vijand Lord Garmadon, krijgt hulp van vier oeroude stammen van enge slangenwezens met magische wapens en unieke krachten. Een scheepswrak wordt het nieuwe hoofdkwartier van de Ninja’s en vindingrijke Jay maakt er een vliegend fort van. De Ninja’s zijn beter bewapend dan je zou denken: Sensei Wu leert hen hoe ze hun wapens in machtige voertuigen kunnen veranderen, waarmee ze het tegen de slangen kunnen opnemen.

Previous
  • Na een tijd van vrede in Ninjago staan onze 4 Ninja helden tegenover een gevaarlijke nieuwe vijan...
  • Ninja van het vuur
  • Ninja van de bliksem
  • Ninja van de aarde
  • Ninja van het ijs
Next