Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

ZACK EN QUACK

Nu op tv

Zack en Quack Video's

De Pop-Up Racebaan / Pop-O-Saurus Rex

Seizoen 1 - Aflevering 1
Zack bouwt van oude pop-ups zelf een racewagen waarmee hij meedoet aan een race op de Pop-Up Racebaan. / Zack heeft alle dinosauruskaarten op één na, die van de Pop-O-Saurus Rex. Dat komt omdat nog niemand er ooit een

Zack en Quack Foto's

Zack & Quack is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van de dynamische en avontuurlijke jongen Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in het meest waanzinnige pop-up boek ter wereld! Het is een plek vol fantastische verrassingen - elke pagina staat garant voor nieuwe onverwachtte en spannende dingen. Vanaf het moment dat ze in hun tuin stappen begint het avontuur. Spannende nieuwe werelden en fantastische reizen ontvouwen zich. Zack en Quack gebruiken hun boomhut op verschillende manieren; het is een speelkamer, een kunststudio, een geimproviseerde keuken en een fantasie-kasteel in een. Maar het is vooral de plek waar Zack en Quack altijd hun volgende grote avontuur beginnen. Zack is een dynamische en avontuurlijke leider van 7 jaar oud met een hart van goud! Quack is Zack's beste vriend en vertrouwde rechterhand. Kira is vrienden met Zack en Quack die haar buren zijn. Deze zachtaardige en verlegen 3 jaar oude egel wil graag opgroeien en deel uitmaken van de groep. Op de grond lopen deze koppige zusjes alles behalve synchroon. Deze lieve brulkikker is een expert op elk gebied - of dat denkt hij ten minste! Zack & Quack is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van de dynamische en avontuurlijke jongen Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in het meest waanzinnige pop-up boek ter wereld! Het is een plek vol fantastische verrassingen - elke pagina staat garant voor nieuwe onverwachtte en spannende dingen. Vanaf het moment dat ze in hun tuin stappen begint het avontuur. Spannende nieuwe werelden en fantastische reizen ontvouwen zich. Zack en Quack gebruiken hun boomhut op verschillende manieren; het is een speelkamer, een kunststudio, een geimproviseerde keuken en een fantasie-kasteel in een. Maar het is vooral de plek waar Zack en Quack altijd hun volgende grote avontuur beginnen.

Zack & Quack is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van de dynamische en avontuurlijke jongen Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in het meest waanzinnige pop-up boek ter wereld! Het is een plek vol fantastische verrassingen - elke pagina staat garant voor nieuwe onverwachtte en spannende dingen. Vanaf het moment dat ze in hun tuin stappen begint het avontuur. Spannende nieuwe werelden en fantastische reizen ontvouwen zich. Zack en Quack gebruiken hun boomhut op verschillende manieren; het is een speelkamer, een kunststudio, een geimproviseerde keuken en een fantasie-kasteel in een. Maar het is vooral de plek waar Zack en Quack altijd hun volgende grote avontuur beginnen.

Previous
  • Zack & Quack is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van de dynamische en avontuurlijke j...
  • Zack is een dynamische en avontuurlijke leider van 7 jaar oud met een hart van goud!
  • Quack is Zack's beste vriend en vertrouwde rechterhand.
  • Kira is vrienden met Zack en Quack die haar buren zijn.
  • Deze zachtaardige en verlegen 3 jaar oude egel wil graag opgroeien en deel uitmaken van de groep.
  • Op de grond lopen deze koppige zusjes alles behalve synchroon.
  • Deze lieve brulkikker is een expert op elk gebied - of dat denkt hij ten minste!
  • Zack & Quack is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van de dynamische en avontuurlijke j...
Next