Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Bella en de Bulldogs

Dansen op het veld
Troy heeft moeite met zijn balans. Bella zegt dat ie eens een balletlesje moet proberen. Troy is bang om uitgelachen te worden en zegt dat Bella en hij zo vaak samen zijn omdat ze daten.
(Seizoen 1 Aflevering 4)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Bella en de Bulldogs video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Bella en de Bulldogs Video's

Zijlijn Quarterback

Seizoen 1 - Aflevering 12
Bella raakt geblesseerd en kan een tijdje niet spelen. Ze is bang dat Troy haar positie in het team zal krijgen en doet er van alles aan om weer te mogen spelen. Sophie wil niet samenwerken met Newt tijdens de scheikundeles.

Bella en de Bulldogs Foto's

Bella is een cheerleader die eigenlijk heel veel van football weet. Tijdens een wedstrijd laat ze dat merken, en de coach van het team wil haar een kans geven om de plek van quarterback te bemachtigen. Bella Dawson is een slimme, zelfverzekerde en optimistische tiener die goed kan gooien en helemaal weg is van Amerikaanse voetbal. Daarnaast is ze de nieuwste quarterback van de Bulldogs! Voor het team spelen is voor haar een droom die eindelijk uit komt. Sophie is één van de cheerleaders en Bella's BFF. Ze is een eerlijke meid, loyale vriendin en adviseert Bella op liefdes gebied. Aangezien ze is opgegroeid met negen broers weet ze altijd het beste advies te geven als het gaat om jongens. Pepper is Bella's hyperactieve vriendin. Haar oneindige energie komt goed uit wanneer ze aan het cheerleaden is, maar is voor sommige mensen iets te veel van het goede. Troy was de quarterback van de Bulldogs totdat Bella deel werd van het team. Maar daar doet hij niet moeilijk over hoor! Totaal niet! Het is niet alsof hij zich geïntimideerd voelt. Oke, misschien toch wel. Sawyer is de moderne cowboy en expert over Texas binnen het team. Ook wel 'Tex-pert' genoemd. Hij houdt van zijn leven op zijn ranch en staat altijd klaar om zijn vrienden te voorzien van advies, ook al zijn z'n spreekwoorden soms moeilijk te begrijpen. Newt is de kleinste speler binnen het team. Waarom werd hij lid van de Bulldogs? Nou, het moest van zijn vader. Gelukkig maar, want zijn hersenen zijn onmisbaar tijdens de wedstrijden. Hij wil niemand teleur stellen en past zichzelf snel aan. Bella is een cheerleader die eigenlijk heel veel van football weet. Tijdens een wedstrijd laat ze dat merken, en de coach van het team wil haar een kans geven om de plek van quarterback te bemachtigen. Bella is een cheerleader die eigenlijk heel veel van football weet. Tijdens een wedstrijd laat ze dat merken, en de coach van het team wil haar een kans geven om de plek van quarterback te bemachtigen.

Previous
  • Bella Dawson is een slimme, zelfverzekerde en optimistische tiener die goed kan gooien en helemaa...
  • Sophie is één van de cheerleaders en Bella's BFF. Ze is een eerlijke meid, loyale vriendin en adv...
  • Pepper is Bella's hyperactieve vriendin. Haar oneindige energie komt goed uit wanneer ze aan het ...
  • Troy was de quarterback van de Bulldogs totdat Bella deel werd van het team. Maar daar doet hij n...
  • Sawyer is de moderne cowboy en expert over Texas binnen het team. Ook wel 'Tex-pert' genoemd. Hij...
  • Newt is de kleinste speler binnen het team. Waarom werd hij lid van de Bulldogs? Nou, het moest v...
Next