Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Sonic Boom

Danny Donder: Method acteur
Sonic laat zich volgen door actie filmster Danny Donder zodat hij het "heldenproces" kan zien, maar het gaat mis als Danny de eer van de overwinningen van de gang claimt .
(Seizoen 2 Aflevering 1)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Sonic Boom video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Sonic Boom Foto's

Sonic zorgt voor een komedie-avontuur vol adrenaline en lachsalvo's in zijn eerste CG tv-show. Tails, Knuckles, Amy en nieuwkomer Sticks zijn met Team Sonic constant in gevecht met de kwade Doctor Eggman en zijn robots. Wat het probleem ook is, Sonic pakt het met zijn bekende blauwe stijl aan, als een echte baas! Sonic is de supersnelle leider van de bende. Hoewel hij meestal een kalme persoonlijkheid heeft, heeft hij maar weinig geduld voor dingen die volgens hem te langzaam gaan. Hij houdt van uitdagingen en samen op avontuur gaan met zijn vrienden. Tails is de beste vriend van Sonic. Hij is een expert op het gebied van technologie. Tails experimenteert veel, en zijn uitvindingen zijn soms briljant maar sommige zijn een beetje raar. Tails is de denker van de bende en bedenkt altijd een plan eerst. Amy is een pittig meisje, en vaak ook het meest volwassen in de bende. Ze heeft vaak de neiging om de leiding te nemen, want ze wilt weten wat er gebeurt. Stiekem is ze ook een beetje verliefd op Sonic. Knuckles is sportief en gespierd.  Voor Knuckles is de beste oplossing voor een probleem om het met zijn vuisten op te lossen. Hij irriteert soms de anderen, maar heeft ook lieve momenten.  Sticks kan goed met boemerangs gooien en is een beetje gek. Ze heeft jaren alleen in het wild geleefd. Ze is nieuw in het team en moet nog veel leren, maar ze is al beste vriendinnen aan het worden met Amy! Sonic zorgt voor een komedie-avontuur vol adrenaline en lachsalvo's in zijn eerste CG tv-show. Tails, Knuckles, Amy en nieuwkomer Sticks zijn met Team Sonic constant in gevecht met de kwade Doctor Eggman en zijn robots. Wat het probleem ook is, Sonic pakt het met zijn bekende blauwe stijl aan, als een echte baas!

Sonic zorgt voor een komedie-avontuur vol adrenaline en lachsalvo's in zijn eerste CG tv-show. Tails, Knuckles, Amy en nieuwkomer Sticks zijn met Team Sonic constant in gevecht met de kwade Doctor Eggman en zijn robots. Wat het probleem ook is, Sonic pakt het met zijn bekende blauwe stijl aan, als een echte baas!

Previous
  • Sonic zorgt voor een komedie-avontuur vol adrenaline en lachsalvo's in zijn eerste CG tv-show. Ta...
  • Sonic is de supersnelle leider van de bende. Hoewel hij meestal een kalme persoonlijkheid heeft, ...
  • Tails is de beste vriend van Sonic. Hij is een expert op het gebied van technologie. Tails experi...
  • Amy is een pittig meisje, en vaak ook het meest volwassen in de bende. Ze heeft vaak de neiging o...
  • Knuckles is sportief en gespierd.  Voor Knuckles is de beste oplossing voor een probleem om het m...
  • Sticks kan goed met boemerangs gooien en is een beetje gek. Ze heeft jaren alleen in het wild gel...
  • Sonic zorgt voor een komedie-avontuur vol adrenaline en lachsalvo's in zijn eerste CG tv-show. Ta...
Next