Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Harvey Beaks

Het Slechte Pad / Over het Hek
Harvey wilt graag lid worden van een bende, maar dan moet hij wel een aantal proeven afleggen. // Harvey vindt een hek in het bos en wil dat graag verven. Hij wil de bewoners democratisch laten stemmen over de gewenste kleur. Dit loopt echter helemaal uit de hand.
(Seizoen 2 Aflevering 18)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Harvey Beaks video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Harvey Beaks Foto's

Harvey Beaks is een verhaal over een goeie jongen die in de problemen komt met ondeugende kinderen in het magische bos waarin ze wonen. Ze zijn beste vrienden, ook al zou je dat niet meteen verwachten, en maken plezier terwijl ze opgroeien. Harvey Beaks heeft een groot hoofd en een nog groter hart waardoor hij erg geliefd is in Bigbark Woods. Hij volgt graag de regels, maar na zijn avonturen met Fee en Foo is hij klaar om het nest te verlaten. Het tweelingbroertje van Fee houdt ervan om met bladeren te gooien, bomen te beklimmen en hij kauwt op alles wat los en vast zit. Foo is een druktemakertje, maar zijn grappige streken en hart van goud maken hem Harvey's beste vriend! Fee is net zo wild als haar kapsel. Ze wordt graag vies en krijgt graag haar zin! Ze houdt veel van haar tweelingbroer Foo en haar beste vriend Harvey. Als aan hun komt, kom je ook aan haar!

Harvey Beaks is een verhaal over een goeie jongen die in de problemen komt met ondeugende kinderen in het magische bos waarin ze wonen. Ze zijn beste vrienden, ook al zou je dat niet meteen verwachten, en maken plezier terwijl ze opgroeien.

Previous
  • Harvey Beaks is een verhaal over een goeie jongen die in de problemen komt met ondeugende kindere...
  • Harvey Beaks heeft een groot hoofd en een nog groter hart waardoor hij erg geliefd is in Bigbark ...
  • Het tweelingbroertje van Fee houdt ervan om met bladeren te gooien, bomen te beklimmen en hij kau...
  • Fee is net zo wild als haar kapsel. Ze wordt graag vies en krijgt graag haar zin! Ze houdt veel v...
Next