Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Op weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis

Geen tijd te verliezen
De Pieten hebben een lekke band. Planpiet overwint zijn angst.
(Seizoen 1 Aflevering 16)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Op weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Op weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis Video's

De Ricardo Sinto Show met: Planpiet

Seizoen 0 - Aflevering 7
Ricardo heeft er heel erg zijn best voor moeten doen, maar vandaag is dan toch echt Planpiet te gast in de Ricardo Sinto Show. Het probleem is echter, dat Planpiet het heel erg druk heeft. Eigenlijk een beetje te druk voor Ricardo.

Op weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis Foto's

Wanneer de boosaardige Madame van Zwanenburg tot Zottegem een brief ontvangt van de burgemeester, met het verzoek om op 5 december een groot kinderfeest te organiseren op haar landgoed, bedenkt zij een gemeen plan om het Sinterklaasfeest voor eens en altijd te bederven. Zij stuurt haar verwende neef Jozias Willifried, vermomd als Piet, naar het Pakjeshuis, met de opdracht de voorbereidingen voor 5 december eens flink te verstoren.

In het pakjeshuis zijn alle Pieten druk met de voorbereidingen als journalist Ricardo Santo arriveert. Ricardo zit met zijn neus overal bovenop en doet verslag van alle gebeurtenissen in het pakjeshuis. Er gaat steeds meer mis bij het voorbereiden van 5 december en terwijl Ricardo de kijkers laat denken dat dit wel eens de laatste pakjesavond zou kunnen worden, doet zijn nichtje Fay een aantal ontdekkingen in het pakjeshuis. Zal het Fay lukken de snode plannen van Madame van Zwanenburg te ontmaskeren?
Fay is het nichtje van journalist Ricardo Santo, maar ze is het lang niet altijd eens met de journalistieke werkwijze van haar oom. Fay is slim en een echte speurneus. Ze weet wat ze wil en ze schiet anderen te hulp waar ze kan. Ricardo Santo is een topjournalist (althans, dat vindt hij zelf) die ieder jaar verslag doet van de gebeurtenissen in het pakjeshuis. Helaas vindt hij zichzelf daarbij soms belangrijker dan Sinterklaas. Madame van Zwanenburg tot Zottegem woont samen met haar verwende neefje Jozias Willifried en haar butler Jean Jacques George op een landgoed. Ze houdt helemaal niet van lawaai, gezelligheid en kinderen. Het Sinterklaasfeest is haar een doorn in het oog. Planpiet is de rechterhand van Sinterklaas. Planpiet leidt de organisatie rondom pakjesavond. Hij heeft het geweldig druk met zijn ingewikkelde planningen, die ervoor moeten zorgen dat alle kinderen op 5 december op tijd hun pakjes krijgen. Lil’ Piet is de jongste aanwinst in het Pietenhuis en moet zijn sporen als Piet nog verdienen. Hij is reuze enthousiast dat hij dit jaar voor het eerst mee mag naar het pakjeshuis. Hij kan niet wachten tot hij voor de eerste keer mee de daken op mag. Jozias Willifried is liever lui dan moe. Hij wordt door zijn tante, Madame van Zwanenburg tot Zottegem schandelijk verwend. Jozias Willifried is gek op frietjes en maakt de lekkerste mayonaise van de hele wereld. Techpiet is het technisch brein van het pakjeshuis. Zij is altijd aan het onderzoeken en uitvinden. Techpiet heeft overal wel een oplossing voor en kan alles repareren. Ze is daardoor wel altijd heel erg druk.

Wanneer de boosaardige Madame van Zwanenburg tot Zottegem een brief ontvangt van de burgemeester, met het verzoek om op 5 december een groot kinderfeest te organiseren op haar landgoed, bedenkt zij een gemeen plan om het Sinterklaasfeest voor eens en altijd te bederven. Zij stuurt haar verwende neef Jozias Willifried, vermomd als Piet, naar het Pakjeshuis, met de opdracht de voorbereidingen voor 5 december eens flink te verstoren. In het pakjeshuis zijn alle Pieten druk met de voorbereidingen als journalist Ricardo Santo arriveert. Ricardo zit met zijn neus overal bovenop en doet verslag van alle gebeurtenissen in het pakjeshuis. Er gaat steeds meer mis bij het voorbereiden van 5 december en terwijl Ricardo de kijkers laat denken dat dit wel eens de laatste pakjesavond zou kunnen worden, doet zijn nichtje Fay een aantal ontdekkingen in het pakjeshuis. Zal het Fay lukken de snode plannen van Madame van Zwanenburg te ontmaskeren?

Previous
  • Wanneer de boosaardige Madame van Zwanenburg tot Zottegem een brief ontvangt van de burgemeester,...
  • Fay is het nichtje van journalist Ricardo Santo, maar ze is het lang niet altijd eens met de jour...
  • Ricardo Santo is een topjournalist (althans, dat vindt hij zelf) die ieder jaar verslag doet van ...
  • Madame van Zwanenburg tot Zottegem woont samen met haar verwende neefje Jozias Willifried en haar...
  • Planpiet is de rechterhand van Sinterklaas. Planpiet leidt de organisatie rondom pakjesavond. Hij...
  • Lil’ Piet is de jongste aanwinst in het Pietenhuis en moet zijn sporen als Piet nog verdienen. Hi...
  • Jozias Willifried is liever lui dan moe. Hij wordt door zijn tante, Madame van Zwanenburg tot Zot...
  • Techpiet is het technisch brein van het pakjeshuis. Zij is altijd aan het onderzoeken en uitvinde...
Next