Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original
De zwaan in het zwaanmoeras
Astoria is zo vaak bezig met studeren dat ze haar vrienden bijna vergeet. Dus verzint Professor Rapunzel een opdracht waarbij Astoria leert dat vrienden belangrijker zijn dan altijd maar studeren.
(Seizoen 1 Aflevering 3)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Regal Academy video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Regal Academy Video's

Pompoen Decoratie

Seizoen 0 - Aflevering 2
Rose is erg blij met het thema van het eindejaars bal.

Regal Academy Foto's

Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en volgt de avonturen van Rose Cinderella, de nieuwste student aan de Regal Academy. Ze is ook de kleindochter van één van de families die de grondleggers van de school waren. Dit geldt ook voor de families van haar nieuwe klasgenoten Hawk Snow White, Travis Beast, Pearl Rapunzel, en Joy LeFrog. Deze vijf bekende sprookjes families bestieren niet alleen de school maar ook de levens van hun kleinkinderen. Dat proberen ze tenminste! Rose is een hele normale tiener uit een hele normale stad op aarde. Ze heeft een super-normale liefde voor sprookjes en krijgt de verrassing van haar leven wanneer ze erachter komt dat ze bij een buitengewone familie hoort. Travis is een gevoelige jongen - maar als hij woedend is, wordt hij letterlijk een beest! Zijn kracht is zo enorm en oncontroleerbaar, dat zelfs zijn eigen groep soms in de problemen komt. De zelfbewuste en zelfverzekerde Astoria is de boekenworm van Regal Academy. Zij is een echte super-streber! Hawk denkt dat hij de perfecte Prins en Sprookjesheld is (ja, de vrouwen houden van hem!), maar vaak brengt zijn hoogmoed hem en zijn team in de problemen. Joy houdt van alles wat kruipen kan en vergeet soms dat anderen dat niet doen... Desalniettemin help zij haar vrienden en steunt ze in hun ideeën. Ongeacht of dit goede of slechte ideeën zijn... Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en volgt de avonturen van Rose Cinderella, de nieuwste student aan de Regal Academy. Ze is ook de kleindochter van één van de families die de grondleggers van de school waren. Dit geldt ook voor de families van haar nieuwe klasgenoten Hawk Snow White, Travis Beast, Pearl Rapunzel, en Joy LeFrog. Deze vijf bekende sprookjes families bestieren niet alleen de school maar ook de levens van hun kleinkinderen. Dat proberen ze tenminste! Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en volgt de avonturen van Rose Cinderella, de nieuwste student aan de Regal Academy. Ze is ook de kleindochter van één van de families die de grondleggers van de school waren. Dit geldt ook voor de families van haar nieuwe klasgenoten Hawk Snow White, Travis Beast, Pearl Rapunzel, en Joy LeFrog. Deze vijf bekende sprookjes families bestieren niet alleen de school maar ook de levens van hun kleinkinderen. Dat proberen ze tenminste!

Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en volgt de avonturen van Rose Cinderella, de nieuwste student aan de Regal Academy. Ze is ook de kleindochter van één van de families die de grondleggers van de school waren. Dit geldt ook voor de families van haar nieuwe klasgenoten Hawk Snow White, Travis Beast, Pearl Rapunzel, en Joy LeFrog. Deze vijf bekende sprookjes families bestieren niet alleen de school maar ook de levens van hun kleinkinderen. Dat proberen ze tenminste!

Previous
  • Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en ...
  • Rose is een hele normale tiener uit een hele normale stad op aarde. Ze heeft een super-normale li...
  • Travis is een gevoelige jongen - maar als hij woedend is, wordt hij letterlijk een beest! Zijn kr...
  • De zelfbewuste en zelfverzekerde Astoria is de boekenworm van Regal Academy. Zij is een echte sup...
  • Hawk denkt dat hij de perfecte Prins en Sprookjesheld is (ja, de vrouwen houden van hem!), maar v...
  • Joy houdt van alles wat kruipen kan en vergeet soms dat anderen dat niet doen... Desalniettemin h...
  • Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en ...
  • Regal Academy is een grappige en spannende twist op sommige van onze meest geliefde sprookjes en ...
Next