Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Joy & Bart

Piloot & Purser
Joy en Bart zijn allebei gek op reizen. Joy gaat regelmatig naar Orlando in Amerika en Bart heeft al een aantal mooie reizen gemaakt. Maar hoe is het om voor je beroep zoveel te vliegen en wat moet je dan eigenlijk allemaal doen? Bart en Joy zoeken het vo
(Seizoen 1 Aflevering 21)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Joy & Bart video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Joy & Bart Video's

Topmodel

Seizoen 1 - Aflevering 15
Selfies maken we allemaal, een duckfase of een gezellige knipoog. Maar wat komt er bij kijken als je een professioneel model bent? Joy en Bart nemen een kijke backstage bij Hollands Next Top Model, kijk je mee?

Joy & Bart Foto's

In het programma ‘Joy & Bart’ nemen vlogster Joy (BeautyNezz) en presentator Bart Boonstra iedere week een kijkje achter de schermen in de wereld van muziek, fashion, sport en showbizz. Het duo gaat backstage en on stage samen op onderzoek uit. Joy, ook bekend als BeautyNezz, is één van de grootste YouTubers van Nederland. Joy vlogt over de nieuwste beauty- en fashion trends vanuit Nederland en Amerika. 
Voor Nickelodeon neemt zij iedere week een kijkje achter de schermen in de showbizz wereld. Bart heeft inmiddels aardig wat programma's gepresenteerd op Nickelodeon: o.a. Nick Battle, Erecode, met als hoogtepunt twee keer de Kids' Choice Awards. Bij de KCA's in Los Angeles ontmoette hij Joy en nu presenteert hij samen met haar "Joy & Bart".

In het programma ‘Joy & Bart’ nemen vlogster Joy (BeautyNezz) en presentator Bart Boonstra iedere week een kijkje achter de schermen in de wereld van muziek, fashion, sport en showbizz. Het duo gaat backstage en on stage samen op onderzoek uit.

Previous
  • In het programma ‘Joy & Bart’ nemen vlogster Joy (BeautyNezz) en presentator Bart Boonstra iedere...
  • Joy, ook bekend als BeautyNezz, is één van de grootste YouTubers van Nederland. Joy vlogt over de...
  • Bart heeft inmiddels aardig wat programma's gepresenteerd op Nickelodeon: o.a. Nick Battle, Ereco...
Next